13:00

Hestrafors IF

Referat: Skene IF - Hestrafors IF

Klar förlust mot Hestrafors IF.

En mycket bra 35 minuter från vår sida men när bortalaget gör 0-1 i den 38:e försvinner vårt självförtroende totalt. Bra press spel och variationen i våra anfall blev raka motsatsen. Osäkerhet och tvåa på bollen.

Vi borde fått en straff i den 25:e men domaren valde att fria och alla på arenan undrade om vi såg samma situation när Lundin blev nersparkad bakifrån!

Halvlek och underläge 0-1

Bra start på andra i början men Hestrafors började ta över mer och mer centralt och hotade i djupled både centralt och på kanterna. 0-2 målet kom till efter ett fint inspel från kanten där nr9 enkelt stötte in bollen inne i straffområdet. Bara några minuter senare kom även 0-3 i den 69:e och jobbig uppförsbacke!

Justeringar i laget och mer chansspel från vår sida. Hjälpte inte så mycket då Hestrafors enkelt manövrerade det mesta vi fick till offensivt. Mittfälts kampen åt dom upp oss och vi var utsprida på plan med alla lagdelar.

Nr 9 Emil Pettersson gör sitt andra för dagen och punkterar matchen med sitt 0-4 mål i den 80:e
Inte mycket att säga om bortalagets vinst då vi underpresterar i andra. Det kollektiva arbetet kollapsade och för mycket individuellt som Hestrafors enkelt tog hand om.

Blir att slicka såren under helgen och börja ladda inför nästa veckas match som även den går på hemmaplan mot Angered BK.